Pauline Hertsenberg

Rembrandtstraat 13

2678 AT  De Lier

Tel.: 06-11343916

E-mail: bizzie@xs4all.nl

CREATIEVE WORKSHOPS Hobby Atelier Bizzie
Mozaïeken Leg eens een Mozaïekje! Mozaïeken is een ontspannende bezigheid waar bijna iedereen mee aan de slag kan. 
Een leuke spiegel of een gezellige bloempot zijn al snel te realiseren. Maar ook een oud dienblad of een klein tafeltje kunnen met mozaïek versierd worden. Een goed resultaat is er altijd!
 ﷯Iedere deelnemer mag zijn/haar eigen werkstuk maken, zodat we niet allemaal met hetzelfde thuiskomen. Je kunt bijvoorbeeld een rozenpot, een spiegel, een stenen schaal, een vaas, een dienblad of een bistrotafeltje maken. Ook zijn er figuren, zoals een koe, een kat, een hond, een vlinder of een eend.
 Met het patroon kun je natuurlijk vele kanten op, in ons atelier hebben we voldoende voorbeelden. Die voorbeelden zijn bedoeld om je een idee te geven van wat je zou kunnen maken, maar je mag﷯ natuurlijk ook zelf een patroon opzoeken. In deze workshop leer je op een gezellige manier stap voor stap hoe je een mozaïekwerkstuk opzet en je leer wat handigheidjes bij het verwerken van de tegeltjes. Omdat de lijm 12 uur moet drogen voordat je kunt voegen, krijg je de voeginstructie met de bijbehorende materialen mee naar huis, zodat je zelf je werkstuk af kunt voegen. Wat hebben we nodig? Alle materialen die voor de workshop nodig zijn, zijn aanwezig en er is keuze uit dertig kleuren tegels. Heb je zelf een oude bloempot, een schaal of een oud tafeltje dat je zou willen gebruiken als﷯ basis, let er dan op dat het materiaal geschikt is. Bijvoorbeeld steen en zink zijn goed te mozaïeken, maar hout moet je voorstrijken met een primer. En ronde vormen (bijv. vazen) zijn natuurlijk moeilijker te beplakken dan vierkante of platte voorwerpen! Overleg voor de zekerheid even om teleurstelling te voorkomen. Ook zijn er verschillende cadeaupakketten om te mozaïeken, ieder met hun eigen prijs. Zo'n pakket bestaat uit een houten vorm, tegels, lijm, voegsel en een werkbeschrijving. Als je een bepaalde vorm in je hoofd hebt, kun je dat vooraf aangeven. Wij zagen jouw vorm dan voor je uit.  Verschillende mozaiek workshops
Terug naar boven

ALL RIGHTS RESERVED PAULINE HERTSENBERG  © HOBBY ATELIER BIZZIE DE LIER

HOBBY ATELIER BIZZIE IS INGESCHREVEN BIJ DE KAMER VAN KOOPHANDEL DEN HAAG ONDER NUMMER 56744080

REKENINGNUMMER ING-BANK: NL73 INGB 0006 4673 45 • BTW-ID: NL002024496B89